Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

TEKUTÁ GUMA Bison Liquid Rubber

Jedná se o transparentní materiál husté konzistence, který se po vytvrzení stává gumou. BISON Liquid Rubber je pružný a přitom velice pevný. Dokáže lelepit i tmelit tvrdé i pružné materiály jakými jsou např. pružné fólie, plastové výplně oken, nepromokavé textílie, předměty z PVC, boty, oděvy na rybaření a potápění, doskokové sítě trampolín a mnoho dalších předmětů.

Lepidlo se na lepenou plochu nanáší přímo z tuby. Je poměrně husté, ale po chvíli se lehce rozteče a jeho povrch se stane hladkým. Nesnažte se tedy lepidlo stále tvarovat do konečné podoby, udělá to samo. Pokud potřebujete lepidlo nanášet na větší plochu, použijte speciální špachtličku, kterou balení obsahuje. Lepidlo rozetřete do požadovaného tvaru a nechte ho. Do konečné podoby se upraví samo.

Pro opravy extrémně namáhaných předmětů (trampolína, bota a jiné předměty namáhané na ohyb) doporučujeme použít přiloženou PES síťku, která zajistí pevnost a především pružnost po dlouhou dobu. Pozor, síťka se nedává do spoje, ale přes něj. Síťka se napřed nůžkami upraví do požadovaného tvaru. Pak se lehce zapracuje do vrstvičky lepidla a na závěr se úplně lepidlem zatře.

BISON LIQUID RUBBER 50 mlNovinkaBISON LIQUID RUBBER 50 mlTekutá guma na opravy všeho druhu.305 Kčskladem

Je i skvělým pomocníkem při opravách trhlin a prasklin, a to na pevných i pružných materiálech jako jsou plast, guma, PVC, apod. Hodí se k pružnému spojování a opravám modelářských prvků, plastových i látkových předmětů, a to nejen v modelářské praxi.

Minimální teplota pro aplikaci je +5 °C. Na závěr nechte tekutou gumu vytvrdit (4–24 hodin). Lepidlo vytvrzuje vzdušnou vlhkostí. Není tedy vhodné použít ho při její velmi nízké úrovni. Výsledkem je pružné spojení, které je velmi odolné povětrnostním vlivům a stárnutí. Lepidlo je čiré a oprava není téměř vidět.

Navštivte naše specializované stránky

Všechna práva vyhrazena © Lepidla.cz 2024

Nahoru