Doprava od 49 Kč a pro objednávky nad 1 000 Kč doprava zdarma.

Vlhkost je všude kolem nás

V každém domě, v každé místnosti je vlhkost! Stále ji produkujeme. Dýcháním, vařením, sprchováním, praním, zaléváním květin, … Správná úroveň vlhkosti v domácnosti je důležitá pro zajištění zdravého životního prostředí, které je pro většinu z nás velmi důležité. 

85% času trávíme v uzavřených prostorách a z toho 70% v našem domě nebo bytě. Vlhkost je všude kolem. Není pouze v místech s žádnou nebo omezenou ventilací, jako je garáž, komora nebo spižírna. Je i v obytných prostorách jako je ložnice, obývací pokoj, kuchyně, toaleta nebo koupelna.

2 litry vody v podobě vzdušné vlhkosti vyprodukujeme denně vařením a 2 litry koupáním a sprchováním! Živé květiny vyprodukují až 0,5l vzdušné vlhkosti denně. Další vlhkost vzniká praním a sušením prádla, … To, že dosud nemáme přímé problémy s nadbytečnou vlhkostí, se ale může projevit např. větší náchylností k nachlazení a zvyšuje se riziko onemocnění a alergií.

Proto bychom efektivním řešením BISON AIR MAX předcházet problémům od nadbytečné vlhkosti. BISON AIR MAX chrání náš majetek a pomáhá vytvářet zdravé životní prostředí v našem domě.

Doposud jsme se setkali pouze s pohlcovači, které nebyly nijak vzhledné a hodily se spíše do garáže, pod skříň, prostě se někde schovaly. Air Max Ambiance se díky atraktivnímu vzhled a designu hodí do každé místnosti. Air Max Ambiance je navržen především pro viditelné umístění v prostorách domu nebo bytu, jako je ložnice, obývací pokoj, kuchyně, toaleta nebo koupelna.

Jedinečná cirkulace vzduchu a nyní i nově navržený tvar tablety s dírou a profilovaným křížem zvyšují účinek pohlcování vlhkosti. Tablety pasují do všech běžných typů pohlcovačů vlhkosti. Přístroj Ambiance je navržen tak, aby kolem tablety, která je součástí balení, proudil vzduch co nejefektivněji a docházelo tak k absorpci nadbytečné vlhkosti. Ta se pak hromadí ve spodní části přístroje, ze které nevyteče. Tablety jsou vyrobeny z přírodního materiálu (chlorid vápenatý), která má tu vynikající vlastnost, že redukuje vysokou relativní vlhkost v uzavřených prostorech na zdravých 55-60%. Air Max pracují bez nároků na energie, bezhlučně a jsou šetrné k životnímu prostředí.

Air Max Ambiance určený pro umístění na viditelných místech. Je dodáván ve dvou velikostech. 100g provedení boxu pro prostory do 10m3 (šatníky, skříně, rohy v místnostech, toalety, koupelny, …). 500g box stačí pro místnosti do 50 m3. Vhodný pro běžné ložnice, obývací pokoje, kuchyně, … Pokud máme v domě větší místnosti, snadno si spočítáme, kolik pohlcovačů umístit. Doporučujeme umístit pohlcovače v protilehlých rozích místnosti. Tablety se dodávají i s příjemnou vůní jarních květů.

TIP: Jestliže se nadbytečná vlhkost již projeví (např. v podobě rosících se okenních tabulí), doporučujeme především v místnostech, kde není pohyb, podpořit ventilaci vzduchu třeba obyčejným ventilátorkem. Ten zapneme do časovací spínací zásuvky a necháme 5 - 6x za den asi 5 minut běžet. Výsledek je nad očekávání! 

Navštivte naše specializované stránky

Všechna práva vyhrazena © Lepidla.cz 2024

Nahoru